Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir de hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçılar Uğur Işılak ve Uğur Aslan salonu hınca hınç dolduran Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in konuşmasıyla başlayan muhteşem gecede salonu tıka basa dolduran Nevşehirliler Uğur Işılak ve Uğur Aslan ile gönül pasını sildiler...

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen konser, Nevşehirlilerden büyük ilgi gördü.
Nevşehirli Şehit ve gazi yakınlarının da katıldığı konserde ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın türküleri, izleyenleri duygulandırdı. Çanakkale’nin öneminden bahseden Işılak, “Çanakkale demek, dirilmek demektir. Dirilişiniz kutlu olsun dedi.

Çanakkale zaferinin 100. yılı münasebetiyle bugün burada bir aradayız. Filistin’den, Irak’tan, Suriye’den Yemen’den, Bosna’dan, Kosova’dan, Arnavutluk’tan hasılı kelam Müslümanların yaşadığı bütün topraklardan şehit torunları var. Onların ataları, babaları, dedeleri savaşmak için buralara geldiler. Bu aziz milletle sırt sırta verip yedi düvele karşı mücadele ettiler” dedi. Ardından bir Çanakkale şiiri okuyan Işılak, daha sonra seslendirdiği Çanakkale Türküsü ile izleyenleri duygulandırdı.