Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin kısa bir süre önce yeni yerine taşınan Nevşehir'in güçlü haber sitesi Fib Haber'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarı dileğinde bulundular...

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Nevşehir'de yıllardır başarıyla faaliyet gösteren İnternet Basını olarak Nevşehirli vatandaşlarımızın haklarını koruyan, düzenlediği etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyük bir boşluğu dolduran FİB Haber.Com faaliyetleri ile bizleri ile de gururlandırmaktadır. 
Bizler de Vatandaşlarımıza Bilgi ve Haber vermek gibi önemli  bir görev yürüten FİB Haber İnternet gazeteniz çalışmalarınızda sizlere tam olarak destekciniz olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. 

FİB Haber.Com Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ise; "Nevşehir'de başarılı bir sendikacılık yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a ziyaretinden ve bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak Gazetecilere verdiği değeri kanıtlayan Mustafa Uğur'a başarılar dilerim" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  FİB haber.Com Genel koordünatörü   İbrahim Uysal ise, Nevşehir'in yetiştirdiği güzide insanlardan birisi olan Mustafa Uğur'a ve Turgay Çetin Beylere sonsuz teşekkürler ediyoruz. Allah her daim yardımcınız olsun, biz sizden razıyız Allah da onlardan razı olsun ifadelerini kullandı.