Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret etti.

 

Yeni akademik yılın başlaması ile birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi gerek Nevşehir'in vizyonunu büyütme açısından gerekse de akademik alandaki çalışmaları ile ilime ve bilime verdiği katkılarla yükselen bir değerimizdir. Her geçen yıl yaptığı atılımlar ile adından söz ettiren üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın da gayretli ve özverili çalışmaları ile adından söz ettiren marka bir üniversite olmuştur. Tüm bu katkılarından ve ilimize kazandırdığı değerlerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Filiz Kılıç ise; "Yeni akademik yıl ile birlikte Türkiye için, Nevşehir için artı değerler katmak adına Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personelleri var gücüyle çalışacaktır" dedi.

 

Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rektör Kılıç'tan sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci'yi de makamında ziyaret ederek, yeni akademik yılın hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirttiler.