Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) öğrencisi Muhittin Can Danacı, Hırvatistan’dan 1 Altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.
Üniversitemizin alanında uzman eğitmenlerinin direktörlüğünde yoğun çabalar sonucu yetiştirilen öğrencilerimiz başarıdan başarıya koşuyorlar. 7 – 10 Nisan 2016 tarihleri arasında Hırvatistan’da SKMER tarafından düzenlenen “Biser Mora 2016 – Pearl of the Sea 2016” Gastronomi yarışmasına Üniversitemiz ÜSET Öğr. Gör. Osman Özer’in koordinasyonunda Üniversitemizi temsilen ÜSET öğrencisi Muhittin Can Danacı katıldı.  
Yarışmaya Türkiye Aşçılık Federasyonu (TAFED) ile katılan öğrencimiz Muhittin Can Danacı,  ülkemizi, şehrimizi, üniversitemizi ve ilçemizi başarıyla temsil etti. Danacı katıldığı yarışmada; ‘Lamp Dish (Et kategorisi)’den birincilik ve 1 altın madalya, ‘Fish Dish (Balık kategorisi)’den ikincilik ve 1 gümüş madalya, ‘Chicken Dish (Tavuk kategorisi)’den üçüncülük ve 1 bronz madalya kazandı.
Bu süreçte maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a, Üniversitemiz Genel Koordinatörü ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül’e, Ürgüp Kaymakamlığı’na ve Ürgüp Belediye Başkanlığı’na teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.