NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Türkiye’nin 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkede istikrarı yeniden sağlayabilecek bir iktidara ihtiyacının olduğuna dikkat çekti.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Milli İrade Platformu üyesi Hüseyin Altınışık, 7 Haziran seçimleri sonrasında artan terör olaylarının yanında yaşanan siyasi sıkıntıların ülke ekonomisinde oluşturduğu olumsuzlukların ardından 1 Kasım milletvekilliği erken seçimlerinin daha büyük bir önem kazandığına değindi.

Altınışık, “Ülkemizde 7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilen Milletvekilliği seçimleri bir siyasi partiyi tek başına iktidara getirmedi. Koalisyon da olmayınca ülkemiz 2 yılda 4. Kez yeniden seçime gitti. Bu süre içerisinde yaşanan terör olayları Ülkenin dört bir yanında ocaklara ateş düşürürken, yüreklerimiz dağlandı. Ülkede siyasi anlamda da bir istikrara ihtiyaç olduğu son 5 aylık süreçte daha iyi anlaşıldı. Bu nedenle ülkenin erken seçimlerden istikrarı yeniden sağlayacak, terörlü mücadele konusunda daha ciddi adımlar atabilecek güçlü bir iktidara ihtiyacının bulunduğu açıkça ortada. Bu nedenle Nevşehir Muhtarlar Derneği Yönetimi ve Milli İrade Platformu üyesi olarak 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek tüm seçmenlerin önce ülkenin birlik ve bütünlüğünü göz önünde bulundurarak oylarını kullanmalarını öneriyorum” dedi.