NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ülkü Ocakları geçtiğimiz yıl başlatılan Kuranı Kerim ve Türk İslam Tarihi kursunu bu yıl da sürdürdü...

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuk ve gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen kursların bu yıl sürdürüldüğünü belirten Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, kursların düzenlenmesinde katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

20 Kursiyerin katıldığı Kuranı Kerim Kursunda aynı zamanda çocuk ve gençlerin geçmiş tarihlerini de öğrenmelerine özen gösterdiklerini ve Türk İslam Tarihi dersi de verdiklerini kaydeden Kurs Öğretmeni Hamza Öztürk, “Kursumuz ramazan ayı başlangıcıyla birlikte başladı ve Ağustos ayı sonunda tamamlanacak. Kursumuza 20 Kursiyerimiz katılıyor. Kursa katılan çocuklarımıza ve gençlerimize Kuranı Kerim okumanın yanında Milletimizin geçmiş tarihini öğrenmeleri açısından Türk İslam Tarihini de anlatıyoruz. Kursun düzenlenmesinde emeği geçen Ülkü Ocakları Başkanımız Yahya Leblebici’ye teşekkür ediyoruz” dedi.