Nevşehir Ali Bey Camii'nde cuma namazı çıkışında Çanakkale şehitlerimiz için Hatm-i Şerif okutulacaktır.

‘Sarı Kırmızılı’ taraftarlar, Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını unutmuyor… Dünyaca ünlü taraftar grubu ultrAslan, zaferin 101’inci yıl dönümünde 101 hatimle mevlid-i şerif okutarak Çanakkale şehitlerinin ruhlarına armağan edecek.

Nevşehir'de ki Sarı Kırmızılı’ taraftarlar, Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını unutmuyor… Dünyaca ünlü taraftar grubu ultrAslan, zaferin 101’inci yıl dönümünde 101 hatimle mevlid-i şerif okutarak Çanakkale şehitlerinin ruhlarına armağan edecek.

Benzeri görülmemiş bir destanlık örneği olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla Galatasaray’ın bağımsız taraftar grubu ultrAslan, Çanakkale şehitleri için mevlid-i şerif okutturuyor.  Galatasaray sevdalıları tarafından 101 hatimle okutulacak mevlidin okumasına başlanırken, duası ise zaferin yıl dönümü olan 18 Mart’ta yapılacak.

HALKIMIZI MEVLİDİN KAPANIŞ DUASINA BEKLİYORUZ
ultrAslan Nevşehir temsilcisi Ömer Faruk Şahin,Alibey Camii’de Cuma ve öğle namazı öncesi duası yapılacak mevlid-i şerife Nevşehir halkını davet etti. Yıllardır başarılı bir temsilcilik görevi üstlenen ve diğer taraftar gruplarına da örnek olan Şahin, “Tarihe benzeri görülmemiş bir destanlık örneği olarak geçen Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yıl dönümü dolayısıyla 18 Mart günü, AlibeyCamii’de Cuma ve öğle namazı öncesi şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlid-i şerifin duası olacaktır. Tüm kıymetli Nevşehir halkımızı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Çanakkale’de şehit düşen silah arkadaşlarının ruhlarına armağan ettiğimiz 101 hatimli mevlid-i şerifimizin hatim duasına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


UltrAslan Nevşehir tarafından Ali Bey Camii'nde cuma günü Çanakkale şehitlerimiz anısına Hatm-i Şerif okunacaktır.

Cuma namazı sonrasında Ali Bey Camii önünde gül suyu ve lokum ikramı olacaktır.