Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Belirir ve Dernek üyesi Songül Toktay Nevşehir'in en çok takip edilen Medya organı FİB Haber merkezimizi ziyaret etti.

 FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Nevşehirimizin en anlamlı Derneklerinden biri olarak yaptıkları başarılı çalışmalalrıyla göz dolduran Umuda Bir Adım derneğinin yaptıkları bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirtirlerken, yaklaşık bir saat süren ziyarette konu tamamen engelli öğrenciler , engelli bireylerin sorunları üzerine oldu.

Engelli çocuk velileri olarak yaşadıkları sıkıntıları ve fedakarlıkları duygulanarak ve hüzünlenerek dinlediğimiz Dernek Başkanı BELİRİR,  engelli çocuklarımızın başta eğitim ortamları ve hayata daha sıkı bağlanmaları ile ilgili yapılması gereken çok önemli başılıkları ve hedeflerini anlatırken , Özellikle bu konuda Ailelerin duyarsızlıklarınan ve verilmeyen destekden dolayı sitemini bizlerle paylaştı.

Belirir, fert olarak hepimizin bir potansiyel engelli adayı olduğunu ifade ederek bu konuda herkesi daha duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Daha sonra Nevşehir de Gençlerimizin sorunları ve bu sorunlara ilişkin olarak yapılması gereken çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Engellilerimizin de toplumun özel ve  değerli bireyleri olduklarını belirten FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, FİB Haber Merkezi olarak her konuda her zaman derneğimizin ve de engellilerimizin yanında olduklarını dile getirdiler.

Dernek Başkanı Belirir de sürekli olarak takip ettikleri ve başarılı çalışmalalrıyla Nevşehir de büyük bir övgüyü fazlasıyla hak ettiklerine inandığı FİB Haber.Com ve çalışanlarına yeni yılda da başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.