Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Şehit astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini ve mezarını ziyaret etti. Aileye taziyelerini ileten Ünlüer daha sonra şehidin mezarını ziyaret ederek dua etti.

İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Kahraman şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e, “Vatan ve millet sevgisini aşıladığınız oğlunuz, Türkiye’nin kaderinin farklı bir şekilde yazılmasına engel oldu. Şehidimizle ne kadar övünsek azdır” dedi.

Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Niğdeli şehit Ömer Halisdemir’in kahramanlığından özellikle bahsettiğini de anımsatan Ünlüer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın darbenin başarısız olmasında şehit Ömer Halisdemir’in önemli bir pay sahibi olduğu yönündeki sözlerini de hatırlattı.

“Şehidimiz için ne yapsak azdır” diyen Ünlüer, şehit Ömer Halisdemir’in ailesinin ve diğer şehitlerimizin yakınlarının emrinde olduklarını da sözlerine ekledi. 

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir ise Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şehit babası Halisdemir, “Şehidimiz Türk milletinin evladıdır. Biz o yavrumuzu millete heba ettik. Türk bayrağını dalgalandırmış, vatanını korumuş ve kollamıştır” diye konuştu.

Ünlüer daha sonra Nevşehir Gençlik Merkezindeki öğrencilerin gönüllü olarak hazırlamış oldukları şehidimizin ağaçtan yakma resmini, ağabeyi ve babasına takdim etti.