Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'in hızla büyüyen ve gelişen görünümü ile 2016 yılında da dev yatırımlara sahne olacağını belirterek, Nevşehir’in kısa süre içinde Türkiye’de örnek gösterilecek şehirler arasında yer alacağına inandığını belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllarını kutladı.
Mesajında son yıllarda Nevşehir’de, ciddi alt ve üst yapı hareketliliğinin yaşandığına dikkat çeken Ünver, tamamen insan odaklı hizmet anlayışı ile Türkiye’ye de örnek oluşturabilecek hizmetleri hayata geçirmeye özel bir önem verdiklerini kaydetti.
Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde ortaya konulan hızlı, kararlı ve planlı çalışmalar doğrultusunda gerek bugünün ve gerekse yarının her alanda büyüyen ve gelişen şehir dokusunu ortaya çıkarmak için mesai tanımaz bir anlayış içinde çalışma yaptıklarına vurgu yapan Başkan Ünver, mesajında şunları kaydetti:
" 2004 yılından bugüne kadar bu şehirde yaşayan hemşehrilerimizin modern belediyecilik alanındaki hizmetlerden en üst düzeyde yararlanır hale geldiği bir Nevşehir'de yaşamaları, bizim en temel çalışma esasını oluşturdu. Klasik belediyecilik anlayışının ötesinde, insanımızı hizmetin merkezine alan düşünce ile hizmet ürettik. Parti ayrımı yapmadan, bu şehirde yaşayan her bir kişinin belediye hizmetlerinden eşit düzeyde yararlanmaları için çaba harcadık. Bugün için artık bir çok dünya insanının büyük bir gıpta ile baktığı, bir büyük turizm cennetinin ana merkezinde bulunuyor olmamız, bu kentte yaşayan her insanın daha iyi şartlarda yaşamalarını zorunlu hale getiriyor. Bu temel düşüncenin şuuru içerisinde, siz değerli vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanda etkin hizmetleri yerine getirmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 yıla yaklaşan hizmet suremiz içerisinde yaşadığımız bu kentin sahip olduğu değerleri ile tüm dünyaya tanıtabilmek için de yoğun bir mesai içerisindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görev süremiz içerisinde saygıdeğer Nevşehirli vatandaşlarımızın beklentilerine uygun bir hizmet anlayışını ortaya koyacağız. Değerli halkımızın bize verdiği yetkiyi ,insan odaklı hizmetlere dönüştürdük. Sadece ulaşımda değil şehrimizin sağlık , eğitim, kültür ve sanat alanında da ileri düzeylere ulaşması yönünde çabalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecektir. 2016 yılında da aynı inanç içerisinde belediyemiz öncülüğünde yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecektir. İnşaallah 2016 yılında şehrimizin gelişimine de önemli katkılar sağlayacak Külliyemizi ve yeni Belediye Hizmet Binamızı hizmete kazandırmış olacağız.2016 yılında da diğer yatırımlarımızın da devreye alındığı bir yıl olacaktır . Bu düşünceler ışığında 2016 yılının öncelikli olarak tüm milletimize ve saygıdeğer vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi diliyor, saygıdeğer vatandaşlarımıza en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.”