Belediye Başkanı Hasan Ünver, “3. Dönemin Karşılığını Vereceğiz İnşallah”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir tarihinde üç dönemdir seçilen belediye başkanı olarak önemli bir imza atmayı başaran ve bugünlerde makamı tebrik ziyaretçileri ile dolup taşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 3. dönemin hakkını vereceklerini dile getirdi.

Ziyaretçilerinin kısa ifadelerle “Başkanım Hayırlı Uğurlu Olsun” sözlerinin ardından gerek seçim sürecine ve gerekse seçimin ardından yapacakları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Halkının hem Ak Partiye, Hem de Kendisine gösterdiği teveccühün karşılığını hizmet olarak vereceklerini söyledi.

Seçim sürecinde Türkiye genelinde olay yaşanmayan tek ilin Nevşehir ili olduğuna dikkat çeken Başkan Ünver, Nevşehir halkının seçim esnasında gösterdiği yüksek olgunluğun tüm Ülkeye örnek teşkil ettiğini de dile getirdi.

Huzur içerisinde bir seçim sürecinin ilimizde yaşandığını kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Seçim esnasında bir tek olay bile yaşanmayan il Nevşehir’di. İnsanımız büyük bir olgunluk içerisinde gidip sandığa oyunu kullandı. Bu açıdan ilimiz Ülkemiz insanına örnek oldu. Biz 10 Yıllık belediye başkanlığımız süresince hiçbir siyasi ayrım yapmadık. İmkanlarımız doğrultusunda tüm insanlarımıza yardımcı olmaya gayret ettik. Siyasi anlayışına, Partisine, kimliğine bakmadık. 3. dönem belediye başkanı seçilmekle Nevşehir tarihine de geçtik. Ama bu büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğun gereksinimlerini yerine getirmek istiyoruz. Onun içinde 3. dönemin karşılığını Nevşehir halkımıza vermek istiyoruz” dedi.