NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, 2002 Yılında kurulan derneğin bugünlere ulaşmasında ve özürlülere her anlamda destek olabilmesinin ardında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük desteğinin bulunduğunu söyledi.

Nevşehir’de bütün sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesinde ve önemli işlere imza atabilmesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük katkısının yer aldığına da değinen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Başkan Ünver’in bir dönem daha belediye başkanlığı görevini sürdürmesinde kendisine destek olacaklarını ifade etti.

Özürlülerin yeniden topluma kazandırılması yönünde yaptıkları hemen hemen bütün çalışmalarının ardından hep Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’in desteğini gördüklerine dikkat çeken Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “Bilindiği üzere Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğimiz 202 Yılında kuruldu. 2004 Yılında da Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver iş başına geldi. Kısa bir dönem Yalçın Demir ile çalıştık. O günden bu yana Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği olarak zaman zaman Sayın Başkanımız ile bir araya gelir çalışmalar yaparız. Bizim Sayın Ünver’in belediye başkanlığı dönemindeki hiçbir talebimiz Nevşehir Belediyesi tarafından geri çevrilmedi. Şahsımız adına hiçbir şey istemedik. İsteğimiz ilimizdeki özürlülerin topluma kazandırılması idi ve bu konuda başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver olmak üzere, belediye çalışanlarımız isteklerimizi hep dikkate alıp bize destek oldu. Bilindiği üzere mevcut dernek hizmet binamızı da Sayın Başkanımızın talimatı ile belediyemiz temin etti. Belediye başkanımızın 9.5 Yıllık döneminden, bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Bilindiği üzere özürlü Vatandaşlarımıza TOKİ işbirliğiyle konut edindirme gibi bizim açımızdan da son derece önemli projeleri var. Bu ve ilimizin gelişmesini sağlayacak daha büyük çalışmaların tamamlanması için Sayın Hasan Ünver’e bir dönem daha ihtiyacımız var. Bir belediye başkanının görevi sadece yol, kanalizasyon yapıp, içme suyu temin etmek değildir. Bunlar zaten bir belediye başkanının asli görevleri arasında. Sayın Ünver sayesinde Nevşehir’de sivil toplum kuruluşları hiç olmadığı kadar güçlendi ve önemli işler yapmaya başladı. Bizim elimizden tuttu. Allah Razı Olsun” dedi.