NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER : “ SEVGİ VE DOSTLUĞUN PERÇİNLEŞTİĞİ BÖYLESİ GÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİRELİM” 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sevgi, saygı  ve dostlukların arttığı, toplum hayatında  mutluluk günleri olan bayramların, çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek  Kurban Bayramını tebrik eden  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da bilinen bayramların, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve  kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günleri olduğunu vurguladı.

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve  kuvvetlendiği gönül günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nın tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşların kutlaması çağrısında bulunan Ünver, mesajında şunları kaydetti. “Rahmet deryasında gönüllerin sevgiyle kucaklaştığı böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın ,kalplerinde sevgi seline dönüşerek mübarek Kurban Bayramını en iyi bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Allah’ın inanan insanlara , bir ve beraberliklerini güçlendirmeleri, çaresiz ve yardıma muhtaç nice insanları hatırlamalarına da bir vesile olacağına inandığım böylesine anlamlı günleri vatandaşlarımızın en iyi bir şekilde değerlendirerek geçirmelerini diliyor, başta  Nevşehirli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek  Kurban Bayramlarını tebrik ediyor,en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”