Nevşehir Belediyesi’nin Devlet Hastanesi’ndeki çevre ve yol düzenleme çalışmaları sürüyor

ÜNVER ,DEVLET HASTANESİNDEKİ DÜZENLEMELERE İLİŞKİN MİLLETVEKİLLERİNE BİLGİ VERDİ

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi tarafından halen devam eden Nevşehir devlet Hastanesi çevre ve yeni yol düzenlemelerine ilişkin olarak ,AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider ile birlikte inceleme gezisi yaparak sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak  bilgi verdi.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nin fiziki anlamda daha etkin bir hizmet sürdürebilmesi amacıyla Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan yeni yol düzenlemesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ilişkin olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider’ e bilgiler aktardı.

Devlet Hastanesi’nin çevresinde trafik akışının daha düzenli hale getirilmesinin yanı sıra, bu alandaki otopark sorununun da köklü bir şekilde çözüme ulaştırılacağını belirten Ünver, Acil Servis bölümüne acil hasta taşıyacak ambulanslar için de oldukça güvenli ve geniş bir yol ağının da bu çalışmalarla ortaya çıkacağını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider’in Devlet Hastanesinde sürdürülen çalışmalara yönelik inceleme gezisinde Nevşehir Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’de  hazır bulundu.