Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, son yıllarda birbiri ardına gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye’nin önemli yatırım üstlerinden biri haline gelen Nevşehir’in büyüme trendinin 2015 yılında da süreceğini belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, halkın teveccühü ile göreve geldikleri 2004 yılından beri Nevşehir Belediyesi olarak daha yaşanılır bir Nevşehir’i, ciddi anlamda ortaya konulan alt ve üst yapı yatırımları ile modern şehircilik anlamında dizayn edilmeye çalıştıklarını ifade eden Ünver, tamamen insan odaklı hizmet anlayışı ile bugüne kadar yapılamayan hizmetlere imza atmanın tüm vatandaşlarla birlikte her zaman büyük bir onur ve sevincini paylaştıklarını kaydetti.
Ünver mesajında daha sonra şunları kaydetti;
“Değerli Hemşerilerimizin, sosyal yaşam düzeylerinin artırılması başta olmak üzere modern kentleşmenin tüm değerlerinden daha fazla yararlanır hale gelebilmesi için bugüne kadar Nevşehir Belediyesi olarak bir çok projeye imza attık. Bunlardan bir bölümü tamamlandı. Bir bölümü de devam ediyor ve yine bir bölümü de halen proje aşamasında. Bugün geldiğimiz noktada bir çok dünya insanının bile büyük bir gıpta ile baktığı bir büyük turizm cennetinin ana merkezinde bulunuyor olmamız, bu kentte yaşayan her insanın daha iyi şartlarda yaşamalarını adeta zorunlu kılıyor. Kalkınan ve büyüyen Nevşehir öncelikli hedefimizdir. Bu temel anlamdaki değerler içinde, değerli vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanda etkin hizmetleri yerine getirmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 11 yıla yaklaşan hizmet süremizde, yaşadığımız bu kentin sahip olduğu değerleri ile tüm dünya insanlarına tanıtabilmek için de çaba harcıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada saygıdeğer Nevşehirli vatandaşlarımızın, beklentilerine uygun bir hizmet anlayışını ortaya koyacağız. 2015 yılında da yine beklentilerimizin üzerinde hizmetleri sürdürme azim ve kararlılığı içerisinde olacağız. Bu duygular içerisinde tüm hemşerilerimin yeni yıllarını tebrik ediyor, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’dan niyaz ediyorum.”

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır