ÜNVER, MİTİNG GİBİ TÖRENLE  3. KEZ BAŞKANLIK GÖREVİNDE

ÜNVER : “MİLLİ İRADENİN KARŞISINDA HİÇ BİR GÜÇ DURAMAZ “

Nevşehir tarihinde üst üste 3. kez Belediye Başkanlığına seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yüzlerce Nevşehir’in katıldığı adeta bir miting havasında geçen bir törenle görevine başladı. Nevşehir Belediyesi’nin önünde düzenlenen törende konuşan Ünver, halkın kendilerine pranga vurmaya kalkanlara karşı 30 Mart ’da gerçek gücün Milli İrade olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu’na AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile birlikte gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, başkanlık mazbatasını ,Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Adnan Yaman’dan aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Milletvekilleri daha sonra Nevşehir Belediyesi önünde düzenlenen törene katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından, Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı, AK Parti’nin 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hazırladığı   ‘Dik Dur Eğilme” isimli şarkıyı ilk kez marş olarak seslendiren ekip olarak da dikkat çekti.

Mehteran Bölüğünün seslendirdiği çeşitli kahramanlık marşlarının ardından kürsüye gelen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, oldukça heyecanlı ama oldukça da modern ve çağdaş bir anlayış içerisinde insani değerlere yakışır bir seçim sürecinin geçirilmesinden dolayı, seçimlere katılan tüm siyasi partiler ile adaylarını tebrik etti. Ünver “Şahsımın belediye başkan adayı olması yönünde irade ortaya koyan başta Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Nevşehir Milletvekillerine, parti teşkilatlarına, aileme ve Nevşehirli vatandaşlara teşekkür ediyorum.”dedi

Yapılan seçim öncesi ve sonrasında Nevşehir tarihinde 3 farklı şekilde bir ilki başarmanın da vatandaşlar ile birlikte onurunu, sevincini yaşadığını dile getirerek şöyle konuştu. “Nevşehir tarihinde önemli bir gelişmeye şahitlik yaparken, tarihte 3 kez seçime girerken bile oyunu artıran, üst üste belediye başkanı olarak belirlenen ve vatandaşlar tarafından 3.kez belediye başkanı olarak seçilmemden dolayı çok sevdiğim vatandaşlarıma minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum.  Herkese hakkımı helal ediyorum, ama bir kesim var ki onlara asla hakkımı helal etmiyorum. Nevşehir Belediyesi kapısından hiç kimsenin eli boş dönmedi, dini cemaatlere, derneklere  ve odalar gibi sivil toplum teşkilatlarına imkanlarımız ölçüsünde yapabileceklerimizin en iyisini verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Ama her zaman yanlarında olduğumuz, yardımlarına koştuğumuz bizi arkamızdan hançerleyenlere asla hakkımı helal etmiyorum. İlayi Kelimetullah uğruna mücadele edenlerin altlarına biz paspas oluruz. Şahit olun ki Allah katında onlara hakkımı asla helal etmeyeceğim. ”dedi.

Seçimlerde milli irade sahibi halka karşı hiçbir gücün duramadığının bir kez daha ortaya çıktığını vurgulayan Ünver, 10 yılda ne söz verdiler ise o sözlerin arkasında durduklarını ve seçim öncesindeki tüm vaatlerinin de arkasında olduklarını ifade etti. Ünver “ 2 yıllık süreçte tam 1 milyar 250 milyon TL tutarındaki yatırım proğramımız hazır.” Dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ’de seçim sonunda elde edilen zaferi sadece Nevşehir ve Türkiye’nin beklemediğini ,  Gazze’de, Filistin’ de, Mısır’da, Suriye’de , Üsküp ’de ve Kosova’da da zulme uğramış inananların  kendilerinin yalnız olmadıklarını görmeleri açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Gizligider “30 Mart’da kazanılan bu başarılı zafer sonucunda mazlum milletler kendilerinin yalnız olmadığını gördüler. Türkiye tüm Dünyaya  One Munite dedi.AK Parti kadroları olarak sayın Başbakanımız bu asil halkın arkasında durmaya bugüne kadar devam etti bundan sonra da arkasında duracaktır. “dedi.

Törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk’ de yaşanan seçim sürecinde   ‘Sokakları artık aydınlatma zamanı’, “Artık Yeter’ ,Paralel yapı, ve bu ülkede oturamayan derin paralel yapı ciddi mücadelelerin sergilendiğini kaydetti. Göktürk ‘ Bizler her zaman el ele kol kola, omuz omuza vererek her türlü olumsuzluklara karşı çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. ”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ da 2-3 aydan beri yalan, iftira ve tuzaklar kurmak suretiyle çirkin kampanyaların yürütüldüğünü hatırlattı. Feralan “   2-3 aydan beri sistemli  bir şekilde iftira, yalan ve tuzaklar kurarak üzerimize geldiler.  Başbakana karşı ittifak yaptılar, devlete karşı ittifak yaptılar. Bir partinin genel başkanına değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakanına yönelik operasyondu bu, bu devlete karşı bir operasyondu. Mavi Marmara saldırısı olduğunda Türkiye’yi adeta suçlarcasına ‘İsrail otoritesinden izin alınması gerekir “ diyen Pensilvanya ’daki ,Türkiye’ye yönelik kurduğu kirli tezgah için acaba hangi otoriteden izin aldı.İnanıyorum ki 30 Mart’da alınan her sonuç Suriye’ye, Mısır’a, Filistin’e bir Gül olarak gitti, ama Pensilvanya ve Tel Aviv’e de birer kurşun olarak gitti. Başbakanımız liderliğindeki 2023 yürüyüşümüz devam edecektir.”dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in mazbatasını alarak göreve başlamasına yönelik tören daha sonra Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hoca’nın duası ile devam etti. Bu arada kesilmek üzere getirilen 2 kurbanlık koyun ise, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından mazlum ülkelere yönelik yardımları ile tüm dünyada dikkatleri üzerinde toplayan IHH’ya  bağışlandı.

Konpit ve havai fişeklerle  renklenen törende daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,kırmızı güllerin serildiği merdiven basamaklarından geçerek başkanlık koltuğuna 3. kez oturdu.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz   daha sonra vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

NEVŞEHİR TARİHİ GÜNLERDEN BİRİNE DAHA ŞAHİT OLDU

NEVŞEHİR’DE ÜÇ DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN TEK İSİM OLAN BAŞKAN HASAN ÜNVER MAZBATASINI VEKİLLERLE BİRLİKTE ALDI