Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve AK Parti İl Başkanı M.Ali Tannrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile esnaflara yeni anayasa maddelerini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak desteklerini istedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, evet oyu için yapmış olduğu gezilerinden bir diğerini de Gazhane Caddesindeki esnaflarla bir araya gelerek gerçekleştirdi. Başkan Ünver, esnaflara yaptığı konuşmasında, “Bu referandum Türkiye'nin yolunu açacak, bizim üzerimize oynanan bütün oyunlara karşı,15 Temmuzlara karşı evet demeliyiz” dedi. Türkiye’nin koalisyon hükümet sistemini esnaflara hatırlatan Başkan Ünver, “Sizler Türkiye’nin geçmişini, yaşadığı sıkıntıları en iyi bilenlerdensiniz. Bu sebeptendir ki, siyasi ve ekonomik istikrarın güçlü Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için üzerimize düşeni yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Programa katılan esnaflar, “Nevşehir esnafı olarak devletimizin arkasındayız, güçlü bir liderle, güçlü Türkiye için oyumuz evet olacak. Yalnız değilsiniz başkanım” dedi.