Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarekRegaibKandili’nin tüm inananlar için  hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver  7 Nisan  Perşembe’yi 8 Nisan Cuma’ya bağlayan gece idrak edilecek Regaib Kandili nedeniyle  bir tebrik mesaj yayımladı.
 
Manevi anlamda ticaret mevsimine girişin habercisi olarak da bilinenRegaibKandili’nin inananlar için Cenab-ı Allah’dan af ve mağfiret dileme için önemli bir fırsat olacağını mesajında vurgulayan Ünver, böylesine önemli günün inananlar için çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
 
Regaip gecesinin de  içinde bulunduğu Recep ayının, halk arasında"üçaylar" olarak da isimlendirilen  rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mesajında birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha idrak etmenin heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek tüm halkımızın  Mübarek Regaip Kandili’nien içten dilekleri ile tebrik ettiğini belirtti.