Ünver, “Başkanım Sana da Hiç Ulaşılamıyormuş? diyen Vatandaşa Cevap Verdi;

“Sen Hiç Denedin mi, Teşebbüs Ettin mi?”

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yerel seçimler sürecinde bazı siyasi partiler Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e Vatandaşın ulaşamadığını, kendisinin halkın içerisine girmediği üzerinden siyaset yaptı. Ünver, kendisine benzer bir sitemde bulunan vatandaşa bakın nasıl cevap vermiş.

Yerel seçimler sünesince yapılan seçim gezileri esnasında sanayici birkaç Vatandaşın, “Başkanım Sana da Ulaşılamıyormuş?” sitemlerine cevap veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Vatandaşların bu yöndeki serzenişlerine “Sen hiç denedin mi, mesela bir telefon açtın mı, ya da bizzat belediyeye gelip görüşmek istediğini söyledin mi?” sorusuyla yanıt verdi.

Anadolu Tabiriyle “Köroğlu Görür, Gözü Kör Olsun”

Kendisine memleketin sorunlarına sahip çıkmıyor, çalışmıyor diyemeyen bazı kesimlerin seçim süresince bu tür söylentileri yayma çabası içerisine girdiğine dikkat Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Bana ulaşılamadığını söyleyen Vatandaş kendisine sen denedin mi dediğimde yok denemedim diyor. Peki nereden bu kanaate vardın dediğimde ise “İşte öyle Söylüyorlar” diyor. Anadolu tabiriyle Köroğlu Görür, Gözü Kör Olsun derler. Ben tabi ki kapıya her gelen Vatandaşla görüşemiyorum. Günde ortalama 150 telefon alıyorum. Her telefon görüşmesi 3 dakika sürse, yani bırakın dert anlatmayı Başkanım Sesini Duymak İçin Aradım dense kaç saat eder siz hesaplayın. Bir o kadar görüşme talebiyle gelen var. Nevşehir Belediyesi sıradan bir belediye değil. Nevşehir belediyesinin uluslar arası standartlarda bir belediye olduğunu artık herkes biliyor. Ben dünyanın çeşitli ülkelerinde toplantılara katıldığım zaman benim önümde Kapadokya Belediye Başkanı yazılı. Bunları anlatmaya fırsatımız olmadığı için çoğu kişi bilmiyor. Ben aynı zamanda Türkiye’de 14 kişinin yönetiminde bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliğinin Yönetim Kurulu üyesiyim. Şimdi bütün bunlardan Nevşehir’in yararı ne diyeceksiniz. ARGE birimimiz atık su arıtma tesisi için bir proje hazırladı. Proje yarışmasından geçen 8 Milyon Euro’luk bu projemize % 75 oranında hibe desteği aldık. Bütün bunlar biraz önce bahsettiğim ulusal ve uluslar arası girişimlerimiz ile oluyor” dedi.