Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkemizde oynanmaya çalışılan oyunların yakın zamanda sona ereceğine inandığını belirtirken, Cumhurbaşkanlığı sisteminin de devreye girmesiyle birlikte Türkiye için güzel günlerin kapıda olduğunu söyledi.
Radyo Mega’da haber panorama programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak 2017 yılında Nevşehir Belediyesinin öncelikli olarak ele alacağı çalışmaları değerlendiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu yıl içerisinde yaz aylarında il merkezindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasına özen gösterileceğini dile getirdi.
Nevşehir’e yakışır bir ana cadde ve ara caddelerin de tertemiz bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan Ünver, içme suyu konusunda da Nevşehir’in uzun yıllar sıkıntı çekmemesi konusunda ciddi çalışmalara imza atmayı sürdürdüklerini de belirtti.
Ülkemizde son dönemlerde ortaya çıkan spekülatörlerin ayak oyunların sona erdirileceğini ve Türkiye için güzel günlerin kapıda olduğunu da kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Nevşehir’de sıcak asfalt çalışmalarımız yaz aylarında büyük bir hızla sürecek. Öte yandanr içme suyu hattının tamamen yenilenmesi ve içme suyu konusunda ilimizin uzun yıllar herhangi bir sıkıntı çekmemesi için çalışmalarımızda tüm hızıyla sürüyor. Karasoku dönüşüm projemize en kısa zamanda başlayacağız. Yani yeni yılda da milyonlarca liralık yatırım Nevşehir’i bekliyor. Nevşehir için güzel günler bizleri bekliyor. Öte yandan Türkiye Büyük Millet Meclisinde de ülkemiz açısından son derece önemli ve güzel gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanlığı sistemi ve yeni anayasamızla birlikte Türkiye daha güçlü bir ülke olacak. İnsanımız referandum için sandık başına giderek oylarını hür iradeleriyle kullanacaklar. İyi ve güzel günler ülkemizi bekliyor diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.a