Türkiye Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu’nun Semerkand Vakfı Nevşehir Şubesi işbirliği ile düzenlediği “Muhabbet Gecesi” Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliği Nevşehir Milletvekillerimiz  Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ın yanı sıra MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol ve çok sayıda vatandaş izledi.

Sunuculuğunu Mikail Şimşek’in yaptığı proğram İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından ,Semerkand Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Feralan’ın selamlama konuşmasının ardından, çizimini Veysel Çelikdemir’in yaptığı ve Mikail Şimşek’in seslendirdiği ‘Semerkand’dan Anadolu’ya’ isimli kum sanatı gösterisi ilgiyle izlendi.

Programda  Hasan Nihat Sütçü’nün Stand-up gösterisinin ardından Bayram Büyükoruç ve arkadaşlarının  söylediği ilahiler etkinliğe farklı bir renk kattı.

Damat İbrahim Paşa Spor salonundaki etkinlik, Dursun Ali Erzincanlı’nın sevilen şiir ve naatları seslendirmesi ile sona erdi.