Nevşehir Belediye Başkanı  ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, seçim turuna Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği yanındaki Galericiler Sitesi’nden başladı. AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yanı sıra çok sayıda Belediye Meclis üyesi ve partilinin katıldığı ilk seçim turunda vatandaşlar, Ünver’e büyük ilgi gösterdi.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesi seçim çalışmalarına resmi olarak başlayan Nevşehir Belediye Başkanı  ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı  Salih Açıkgöz ‘ün yanı sıra belediye meclis adayları ve kalabalık bir partili grup ile geldiği Galericiler Sitesi’nde,  esnaflarca büyük bir ilgi ile karşılandı.

Çok sayıda partili bir grubunda katıldığı ilk seçim turunda vatandaşlarla kısa sohbetlerde yapan Ünver, AK Parti ve kendisine karşı gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirterek “Sizlerin bu sıcakkanlılığı, hizmetlerin bundan sonraki süreçte de devam etmesini ortaya koyuyor.Allah hakkımızda hayırlısını ihsan etsin,tüm duamız bu. Memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun.”dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı  ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver  seçim gezisinin  bundan sonraki süreçte Nevşehir’in değişik bölgelerinde devam edeceği  belirtildi.