Dün öğle saatlerinde tedavi görmekte olduğu Ankara’daki hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen vefat eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in annesi   78 yaşındaki Ruziye Ünver için doğduğu yer olan Niğde’ye bağlı Ulukışla ilçesinde bir tören düzenlendi.Ruziye Ünver’in evinin önünde önce Ulukışla ilçesindeki dost ve yakınlarının yanı sıra sevenlerinin başsağlığı dileklerini kabul eden Hasan Ünver’i,  böylesine üzüntülü gününde Nevşehir’den de yüzlerce seveni de yalnız bırakmadı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin,Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul,Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel,Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, ilçe ve belde belediye başkanları,sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticilerinin  yanı sıra ,Nevşehir Belediyesi personeli ve çok sayıda vatandaş topluluğu, Ulukışla Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kışla Camiine getirilen Ruziye Ünver ‘in cenaze namazı için saf tuttu.

ANNESİNİN CENAZE NAMAZINI BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER KILDIRDI

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, annesinin cenaze namazını gözyaşları içinde kıldırırken, cenazeye katılanlardan helallik istedi.

Ruziye Ünver’in cenazesi daha sonra Ulukışla mezarlığında toprağa verildi. Ünver ailesinin de katıldığı cenaze defin işlemleri sırasında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, annesi için Kuran-ı Kerim Okudu ve dua etti.

Belediye Başkanı Hasan Ünver,daha sonra annesinin de hayatını sürdürdüğü evin önünde cenazeye katılanların taziyelerini kabul etti.

ÜNVER,PAZAR VE PAZARTESİ GÜNÜ NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDE TAZİYELERİ KABUL EDECEK

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 13 Ekim 2013  Pazar ve 14 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 12.00’de de,  Nevşehir’de vatandaşların  taziyelerini makamında kabul edecek.