Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi”nde “Yılın En Gurbetçi Derneği” Ödülüne layık görüldü...
Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi”nde “Yılın En Gurbetçi Derneği” Ödülüne layık görülmüştür.
Kapadokya ve Orta Anadolunun En Büyük Ödül Organizasyonlarından birisi olan ve yedi senedir Nevşehir İlinde gerçekleştirilen“Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi”nde 2012 Yılının “En Gurbetçi Derneği” Ödülüne Şanlıurfalılar Derneği ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu layık görülmüşlerdir.
Anadolunun en prestijli ödül törenine çok sayıda ulusal ve uluslararası üst düzey katılım ile birlikte, ulusal ve yerel basının temsilcileri katılmıştır.
Nevşehir de 08.05.2013 tarihinde yapılan 2012 Yılının “En Gurbetçi Derneği” ödül törenine ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu katılmış ve ödülü 19.20.21 ve 22. Dönem Nevşehir Milletvekili ve Kamu Denetçisi Avukat Sayın Mehmet ELKATMIŞ’dan almıştır.
Gecede Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu her yerde olduğu gibi Şanlıurfamızı tanıtan broşür, tanıtım CD ve müzik CD’si katılımcılara takdim etmiştir. Ayrıca Organizasyonu düzenleyen FİB ajan yetkililerine teşekkür ederek bu ödülün sorumluluklarını bir kat daha da arttırdığını belirtmiştir.
Verilen bu ödülü Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz ve Şanlıurfalılar ile birlikte birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmalar ile hak etmeye çalıştıklarını ve bundan sonra daha güzel işlere ve projelere imza atmak için hemşehrilerimizin desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.
Ayrıca, bu ödülü düzenli bir geliri olmadan bizlere her zaman destek vererek hayırlı işlere vesile olan üyelerimize, hayırseverlere Yönetim Kuruluna ve tüm Şanlıurfalılara adadığını vurguladı.