“Güveniniz gücümüz…”
FİB Haber Merkezimize gelecek dönem projelerini anlatan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız şunları söyledi; “2009 yılında sizler bize güvendiğiniz ve bu makamı emanet ettiniz. Bizim de göreve geldiğimiz günden bu güne tek amacımız Ürgüp'ümüzün değişmesi, Ürgüp'ün büyümesi oldu. Güveniniz gücümüz diyerek 5 yıl boyunca bu ilçeye hizmet ettik. Biz çalışırsak Ürgüp kazanacak dedik. Hiçbir zaman çamur at izi kalsın siyaseti yapmadık; sadece hizmet odaklı işler yaptık. 5 yıl boyunca kişilerle ve dedikodularla ilgilenmeden projelerimizi hayata geçirmeye çalıştık.

Göreve geldiğimizde yolu, kanalizasyonu, doğalgazı olmayan alt yapı sorunu olan yerler vardı. Önce alt yapı dedik. Alt yapı sorunları bitirdikten sonra üst yapıya başladık.

İşte 5 Yıla sığdırdığımız Hizmetlerimizden bazıları:

Ürgüp'e hizmet götüren araçlarımızı tamamen sıfırladık.
Son model sıfır kilometre 24 adet araç.
Ürgüp'ün 120 km'lik su şebekesi tamamen yenilendi.
Avrupa standartlarında inşaası tamamlanan 4 depomuz ve eski depoların revizesi ile sularımız yeni şebekemizden evimize ulaşıyor.
HAYIRLI OLSUN!
42 Km doğalgaz hattı döşendi, Ürgüp'e hayırlı olsun!
Ürgüp'te ilk yılda 2.150 abone doğalgaz kullanıyor.
Ürgüp Devlet Hastanesine yeni kazandırılan Fizik tedavi ünitesi ilçemize kazandırıldı.

TOKİ'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI Ürgüp'e hayırlı olsun!
Ürgüp'e TOKİ tarafından yapımına başlanan 50 yataklı devlet hastanemiz ilçemiz Sağlık sorunlarına çözüm üretecek.... Emeği olanlara Ürgüp halkı adına teşekkür ederiz.

Ürgüp Spor Kulübümüze Belediyemizin de gücü nispetinde destek verdik.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ilçemizde konferanslar,Konserler ve tiyatro gibi bir çok alanda etkinliklere ev sahipliği yaparak hepsine Ürgüp Belediyemiz öncülük yaptı.

Bir dünya markası Ürgüp için,Yılların sorunu halinde ötelenerek günümüze kadar gelen tüm sorunlara uzun yıllar hizmet verecek kalıcı çözümler ürettik.
İlçemizin su şebekesinin ana hat aktarması yapılarak yeni yapılan çelik boruların dezenfeksiyonu sağlanarak yeni inşa edilen (1500M³ – 500m³ – 300m³ – 200m³) 4 adet depomuza bugün su basımı gerçekleştirilecek.
Ürgüp Belediyesi ve İller Bankası tarafından projelendirilerek ihalesi yapılan, GÜRDOĞ İnşaat’ın yüklenici firma olarak Mayıs 2012 de başladığı, Yaklaşık 10 Milyon TL bütçeli Ürgüp’ün 110 Km’lik Şehir İçi Su Şebekesinin ve şebekeye bağlı olarak 4 adet büyük su deposunun imalatı tamamlandı, ana hattın aktarma işlemi gerçekleştirildi.

Ürgüp ilçemizin bütün sokak ve mahallelerine kaldırım,parke taş ve asfalt döşendi...

Yurt içi ve yurt dışı bütün Turizm organizasyonlarda ve her platformda ÜRGÜP adına hep olduk ..


Ürgüp'ün ihtiyacı olan her şeyi sırayla gerçekleştirdik gerçekleştiriyoruz. Sonra da Ürgüp için büyük projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Araç parkı,Doğalgaz, Kanalizasyon,İçme suyu,Alt Yapı, Kent Park,TOKİ Hastanesi,Toki evleri, Parklar,yeşil alanlar, şehir mezarlıklarımız yaptığımız işlerin sadece bir kısmı. Bu yaptığımız işleri de yeterli görmedik. Durmadan dinlenmeden çalıştık. Ama yeterli değil. Henüz yarım kalmış ve başlamadığımız Daha yapacağımız çok iş var. Önümüzdeki 5 yılda da daha güzel işleri sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Geleceğin Ürgüp'ü için bir çok yeni proje hazırladık. Bu projeler Ürgüp ilçemizin vizyonunu genişletecek projeler. İnşallah sizler de bize yeniden yetki verdiğinizde yeni dönemde her birlikte, el ele bu projeleri gerçekleştireceğiz.
"Gelişme için önce alt yapı olmalı ..."

Biz Vatandaşlarımıza hiç bir zaman Siyasi kaygıyla Değil Allah korkusuyla Hizmet Ediyoruz...

Halkımıza Hiç bir zaman Ürgüp menfaatleri dışına çıkmadan hizmet verdik.Bu yüzden Sağlıklı Nesiller Sağlıklı Çevre ve Sağlılı İnsan parolasıyla Önce ALT Yapı dedik...

Biz hizmet odaklı bir Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Bizim Ürgüp için tek sözümüz hizmet. İlk 5 yılda ilçemizde görünmez denilen ama 100 lerce yıl ilçemize himzet edecek yatırımlar yaptık. Her alana hizmet götürdük. Bunları yaparken Ürgüp için bir duruşumuz vardı; bizim duruşumuz Ürgüplünün duruşudur. Bizim meselemiz hizmet. Siz bize güvendikçe biz daha fazla hizmet yapacağız. Sizin güveniniz bizim gücümüz olacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Önümüzdeki dönemde daha fazlasını yaparak gelecek 5 yılda kendimizle yarışmak istiyoruz.”
Son olarak Nevşehir gündemin Adresi FİB Haber.Com vasıtasıyla bizim işimiz Hizmet Gücümüz Millet.Konu Ürgüp olduğunda gerisi teferruat.Tüm saygı değer Ürgüplü Hemşehrilerime bize duymuş olduğu saygı sevgi ve destekleri için teşekkür ediyor Allah kısmet eder Ürgüplü hemşehrilerimiz destek ve teveccühlerini sürdürdüklerinde Birlikte Hayallerimizi süsleyen  ÜRGÜP için yapacağımız daha çok iş var.Durmak Yok Hizmete devam.Selam sevgi ve dualarımla...

       Fahri YILDIZ
Ürgüp Belediye Başkanı