Ayvalı ile Bahçeli köylerini birleştiren köprünün yapımı için geçtiğimiz günlerde kuruldan geçen projede hazırlıklar tamamlandı.

2,5 aylık tatilin ardından Ankara’ya giden Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk tatil süresince köyleri gezerek not aldıklarını, bunlardan ilk sırada da yılların kanayan yarası Ayvalı ve Bahçeli Köyleri arasındaki yolun köprü yapılarak çözümü olduğunu ifade ettiler.

Köprünün mimari projesinin tamamlandığını ifade eden Göktürk, köprünün yapım ihalesi için çalışmaların devam ettiğini müjdeledi.

Köprünün kuruldan geçmesinden sonra özellikle Ayvalı ve Bahçeli Köylerinde büyük mutluluk duyduklarını muhtarlar aracılığıyla kendine iletildiğini belirten Göktürk kısa sürede çalışmaların başlama noktasına geleceğini belirterek Başbakanımızın yolunda 2023 vizyonuna bölgemizi diğer vekillerimiz Ebubekir kardeşim ve A. Erdal Feralan Ağabeyim ile el ele hazırlıyoruz. dedi.

Yolun bir memleketin medeniyetinin göstergesi olduğunu Ak parti iktidarı dönemlerinde fiili olarak görülebildiğinin altını çizen Murat Göktürk Avanos - Ürgüp arasındaki turizm yolunun ve çevre düzenlemesinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.