Ürgüp Belediyesi Basın Biririminden yapılan resmi açıklamada; Bu yıl 45. si planlanan Bağ Bozumu Festivalimiz, Dağlıca'da hain ve KAHPECE saldırı sonucunda şehit düşürülen vatan evlatlarımıza ve ailelerine olan saygımız nedeniyle tamamen iptal edilmiştir denildi.

İşte o açıklama;

 Bu yıl 45. si planlanan Bağ Bozumu Festivalimiz, Dağlıca'da hain ve KAHPECE saldırı sonucunda şehit düşürülen vatan evlatlarımıza ve ailelerine olan saygımız nedeniyle tamamen iptal edilmiştir.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Güneydoğu'da gerçekleşen menfur saldırı sonucunda vatanımız uğruna evlatlarımız şehit edilmiştir. Son zamanlarda vatanımız üzerinde karanlık güçler tarafından oynanan bu oyunları oynayan başta PKK, ve onlara yataklık eden yandaşları olmak üzere tüm hainleri esefle kınıyor ve LANETLİYORUM." dedi.

 

Yıldız; Başta şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyor, Acılı ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun diyorum.

 

12-13 Eylül tarihlerinde yapmayı planladığımız 45. bağ bozumu festivali etkinliklerimiz yarışmalar, ikramlar, tamamen iptal edilmiştir.