Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Emitt Turizm Fuarının en çok ziyaretçi trafiğine sahip stantlarından olan Ankara Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Araştırma ve Ulaşım Hizmetleri Başkanı Recep Tezcan ileTwitter'den birbirlerini takip eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, twitter dostluğunu gerçeğe taşıyarak Tezcan ile Ürgüp'ün Ankara'da daha fazla tanıtılması için önemli bağlantılar yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Tanıtım Daire Başkanı Tezcan, Ankara'da bulunan Büyükşehir Belediyesinin sorumluğunda olan billboardlarda Ürgüp'ü tanıtıcı afişlere yer verme konusunda destek olacağını belirtirken, Uluslararası Bağ Bozumu festivalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bazı işlere imza atabileceklerini teyid etti.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise yerli turist noktasında Ankara'nın önemine dikkat çekerek Tanıtım Daire Başkanı Tezcan'a, Ürgüp'e 3 saatlik mesafede olan Ankara'dan daha fazla misafir ağırlamak için verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. dedi.

Ankara büyükşehir Belediyesi ve Ürgüp Belediyesi Ürgüp'ün Tanıtım Filmi çekiminde de ortak hareket edecek.