Ürgüp Belediyesi tarafından Ürgüp İmam Hatip Lisesinin talep ettiği kitaplar Okul Kütüphanesine hediye edildi.

Ürgüp İmam Hatip Lisesi 11-B sınıfı öğrencisinin İlçe genelindeki kompozisyon yarışmasındaki başarısı nedeniyle Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın öğrenciye ne istediğini sorması üzerine Zeynep Yıldırım isimli öğrencinin Okul Kütüphanesinde eksik olan kitapları talep etmesiyle Ürgüp Belediyesi tarafından arasında Tarih, Roman, Klasikler gibi önemli eserlerin olduğu kitaplar temin edilerek Ürgüp İmam Hatip Lisesine teslim edildi.

Kitap teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in ilk emrinin de "Oku" olduğunu belirterek, böylesine hayırlı bir işe ortak olma şansını kendilerine sunduğu için İmam Hatip Lisesi Öğrenci, Öğretmenleri ve Müdürüne teşekkür ettiğini belirtti.

Kendisinin de bir İmam Hatip'li olduğunu belirten Başkan Fahri Yıldız, İmam Hatip Öğrencisi olmanın verdiği mutluluğu hayatının her aşamasında hissettiğini ifade ederek, "Bir Öğretmenimiz vardı, bize gelecekte bu memleketin Cumhurbaşkanı sizsiniz, Başbakanı sizsiniz, Valisi sizsiniz, Kaymakamı, Belediye Başkanı sizsiniz diyordu. Elhamdulillah o günlere ulaştık. Bu memlekete hizmet etmenin aşkı hepimizde var, biz öyle yetiştik, istiyoruz ki sizlerde bu kitapları okuyarak öyle yetişin." dedi.

Okul Müdürü Selçuk Yalçın ve Okul Öğretmenleri ile Öğrencileri Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür ederek kitapları teslim aldılar.