Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Belediye Birim Müdürleri, Ürgüp’ün yeni kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Balcı’ya Ürgüp ile ilgili bilgiler veren Kılıç, Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ın toplantı nedeniyle yurtdışında olduğunu ve selamlarını ileterek Kaymakam Alper Balcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

El ele dünya kenti Ürgüp için çalışacaklarını belirten Balcı’da Ürgüp’ü çok beğendiğini ifade ederek, İlk iş olarak Kaymakamlık makamında fiziksel bazı değişiklikler yapmayı planladığını, halkla daha rahat görüşme sağlayabilecek bir Kaymakamlık makamı planlaması için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile işbirliği yapmayı istediğini belirtti.

2 günlük ziyaretleri kapsamında vatandaşların spora olan ilgisinden bahseden Balcı, Kaymakamlık voleybol turnuvasını başlatalım, Ürgüp’ün fiziki altyapısı sporun çeşitli dallarını yapmaya müsait dedi.

Belediyenin yanı sıra, Ürgüp’ün çeşitli sivil toplum örgütleri ile vatandaşların Kaymakam Balcı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor.