Ürgüp Belediyesi tarafından, Ürgüp’ün çöplerinin Nevşehir katı atık düzenli depolama tesisine transferinde kullanmak üzere Mercedes Axor 1840 tır alındı.

Ürgüp Belediyesinin kendi öz değerleriyle 246 Bin TL bedelle alınan son model tam otomatik tıra ek olarak sıkıştırmalı dorse alınacağını ifade eden Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Tüm halkımıza yeni aracımız hayırlı olsun. Ürgüp Belediyesi 6 yılda nereden nereye geldi, bunu görebilmek için araçlarımıza bakmak yeterli." dedi.

Ürgüp’ün günlük 25 ton çöp kapasitesi olduğunu kaydeden Yıldız, alacağımız 40 ton kapasiteli dorse ile uzun yıllar dünya kenti Ürgüp’te profesyonel bir şekilde halkımıza hizmet edebilecek altyapıyı kurmuş olacağız. dedi.

Yıldız son olarak, devam etmekte olan altyapı çalışmalarının bitmesi beklenmeden tamamlanan alanların Ürgüp’e yakışır şekilde asfalt, doğal taş ve beton parke gibi üst yapı malzemeleriyle kaplanacağını müjdeleyerek verilen geçici rahatsızlıktan dolayı halkımızın hoşgörü ve iyi niyetinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.