Kürşat Acar isimli genç Ürgüpte kız arkadaşıyla hayatını birleştirmeye karar verdi. Evlilik teklifini unutulmaz kılmak isteyen Acar, arkadaşlarıyla, kız arkadaşına Ürgüp Cumhuriyet Meydanında sürpriz yaptı.

Daha önceden planlanan evlilik teklifi için seferber olanların içerisinde en büyük pay kız arkadaşının kuzeni ve nişanlısına düştü.  Kuzenleri tarafından Bir bahaneyle arabayla çarşıya inen kız arkadaşını ellerinde çiçekle bekledi. Araba ile cumhuriyet meydanından geçerken arabanın önünü kesen Kürşat Acar kız arkadaşını arabadan indirerek elindeki çiçeği kız arkadaşına verdi.

Önceden balonlarla süslenmiş yoldan geçen çiftin üzerlerine arkadaşları konfeti patlattılar. Daha sonra arkadaşları Temenni Tepesinden Üzerinde “Benimle Evlenir misin “ yazılı dev pankartı açtılar,   Bu sırada Acar, diz çökerek, evlenme teklifini bir de sözlü olarak dile getirdi.

Acar,  teklifini kabul eden kız arkadaşının parmağına yüzüğünü taktı.

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Organizasyonda bir numaları firması FİB ajans Organizasyonla özel günlerinizi unutulmaz yapmak sizin elinizde.

İletişim: 0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
Gelin Yolu Gelin masası
Sandalye giydirme
Orkestra
İlahi Grubu
Kamera-Fotoğraf Çekimleri
Ses - Işık Sistemleri
Sanatçı ve aradığınız herşey...