Ürgüp'te çekimleri devam eden bu sezonun ve Atv'nin başarılı yapımı Aşk ve Mavi dizisi başta olmak üzere, Fox Tv için çekimleri Ürgüp-Mustafapaşa ve bölge genelinde devam eden Kırlangıç Fırtınası ve Çoban Yıldızı dizileri için film ekiplerinin yardımcı oyuncu, yer, figürasyon gibi bir çok talebine Kırboğa yetişiyor.
Atv'nin bu akşam 11. bölümü ekrana gelecek olan Aşk ve Mavi'yi bir çok Başarılı işe imza atan prodüksiyon şirketi NTC Medya, Fox Tv'de yakında yayınlanmaya başlayacak Kırlangıç Fırtınası'nı Limon Film Yapım ekibi, Yine Fox için çekimlerine başlanan Çoban Yıldızını ise Most Prodüksiyon film ekibi ekrana taşıyor.
2000'li yıllarda Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Asmalı Konak dizisine de casting hizmeti veren Mustafa Kırboğa, Kapadokya Cast-Casting Ajansı ile Ürgüp'ten temin ettiği genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, figurasyon ve yardımcı oyunculara da günlük bir ücret vererek aile bütçesine katkıda bulunmalarını sağlıyor.
Bu sezon iddialı dizilerin başarılı ekipler tarafından Türkiye'nin en önemli Televizyon kanallarında ekrana yansıtıldığını belirten Mustafa Kırboğa, kötü geçen turizm sezonunda dizilerin turizmciye katkısı olacağını ümit ediyorum. dedi.