Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı 22 Şubat Pazar günü Adana’ da düzenlenen  8.Isıtma,Soğutma,Havalandırma,Doğalgaz Teknolojileri,Tesisat,Yalıtım ve Güneş enerjisi özel bölümlerinin bulunduğu ADANA IHS fuarına katıldı.

Elektrik ve Sıhhi Tesisatçı toplam 30 Esnafın katıldığı fuar hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ÖZAŞIK  İlçemizin Doğalgazla tanıştığı şu günlerde esnaflarımızın Doğalgaz Teknolojilerini yakından takip etmeleri hem bizim için hem esnafımız açısından büyük  önem arz etmektedir . İlçemize başka bölgelerden gelerek Doğalgaz Tesisatı yapan Esnafların karşısında rekabet etmenin en güzel yolu Teknolojiyi yakından takip ederek iş alabilmektir.Biz oda olarak hem bunu sağlamaya çalışıyoruz hem aynı meslekten olan Esnaf ve Sanatkarlarımızın birbirleriyle olan ilişkilerini  geliştirmeye çalışıyoruz.

 

Düzenlediğimiz fuarlara , talep etmeleri halinde meslekleriyle ilgili fuar düzenlenmeyen  odamıza kayıtlı değişik meslekteki üyelerimizi de davet ederek esnaflarımızın kaynaşmasını  sağladıklarını belirterek odamız başkanlığının bu şekildeki fuar gezilerinin devam edeceğini söyledi.