Geçtiğimiz günlerde adaylıklarını haber yaptığımız Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar odasının mevcut başkan ve ekibinin ardından, vahdi Ak Başkanlığındaki 2. aday listesi haber merkezimize ulaştı.

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odasında seçimin 26 Ocak 2014 tarihinde, çoğunluk sağlanmazsa 02 Şubat 2014 tarihinde yapılması planlanıyor.

Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını belirten Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Vahdi Ak, "YENİ YÖNETİM,YENİLİKÇİ ANLAYIŞ" ilkesiyle bu işe koyulduklarını belirterek şu açıklamaları yaptı:

Kıymetli Esnaf Kardeşim,

26 OCAK 2014 Tarihinde yapılacak Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimlerinde bu hizmet yarışında bizde varız diyor, bunun için sizin de desteğinizi bekliyoruz.

Neden mi? Çünkü ;

1- Odamızın daha faal olması,

2- Odamızın sadece aidat toplayan bir kurum görüntüsünden çıkartılması,

3- Dertlerimiz hakkında daha verimli çalışmalar yapılabilmesi,

4- Kazancımızın artması için gerekli çalışmaların yapılması,

5- Devlet tarafından verilen teşviklerin esnafa daha çok yansıtılması,

6- Belediye ve diğer kamu kuruluşları ile iyi ilişkilerle esnafa fayda sağlanması,

7- Sektörel bazda çalışmalar yapılması,

8- Fuar ve konferanslarla esnafın bilgilendirilmesi,

9- Eğitim kurumları ile çalışmalar yapılarak çırak ve kalfa yetiştirilmesi,

10- Tüm üyelerimizin oda faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmesi gibi hususlar bizim en önemli hedeflerimiz olmuştur.

Bu hedeflerin bir takım çalışmasıyla başarılabileceğini biliyoruz. Bu nedenle yönetim ve denetim kurulu ekibimiz genç, dinamik ve herkesin yakından tanıdığı esnaflardan oluşturulmuştur.


Bu ekibin yukarıda sıraladığımız hedeflere ulaşacağına inanıyor, 26 OCAK 2014 tarihinde yapılacak seçimde kıymetli desteklerinizi bekliyoruz." dedi.