Ürgüp İmam Hatip Lisesi mezunları, düzenlenen programda hocalarıyla bir araya geldi.

Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen mezunlar günü programı Kurban Bayramının 4. günü yapıldı. İlçe dışında yaşayan Ürgüp İmam Hatip Lisesinde görev yapmış hocalarında yoğun ilgi gösterdiği program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ev sahibi Okul Müdürü Selçuk Yalçın'ın okul ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasının ardından Okulun kurucu Müdürü Ali Duran'ın konuşması ile devam eden programda 28 Şubat sürecinde görev yapan Okul Müdürlerinden Ahmet Tanrıver'in ve tüm vefat eden hocalar için okunan hatim duasını dönemin Okul İdarecilerinden Ali Çelebi yaptı. 

Okul Müdür Yardımcılarından Ahmet Baktır'ın konuşmasının ardından mikrofonu Edebiyat Öğretmeni Fevzi Alper aldı. Alper, Ürgüp'ün geçen 20 yıla yakın sürede çok değiştiğini ve geliştiğini söyleyerek emeği geçenleri tebrik etti. 

Günün anısına hazırlanan plaketlerin Hocalara takdim edildiği programda, Okulun yapımında çok emeği geçen İsa Duru'ya da plaket takdim edildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ile Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman'ın da katıldığı program yemek ikramı ile sona erdi.