Ürgüp İmam Hatip Lisesi'nde geçmiş yıllarda yapılamayan Mezunlar Buluşması bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek.

1991 yılında Hayırseverlerin desteğini alarak Ürgüp İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği adıyla bir dernek Kurarak Okulun yapımında emek veren Eczacı İsa Duru'nun da katılacağı programda bir çok mezun veren okulun tüm mezunları adına geçmiş yıllara olan vefanın gereği birer plaket takdim edilecek.

Kurban Bayramının 4. günü Saat 14:00'te Ürgüp İmam Hatip Lisesinde düzenlenecek Mezunlar buluşmasına Türkiye'nin çeşitli yerlerinden Ürgüp İmam Hatip Lisesinde görev yapmış Ahmet Baktır, Fevzi Alper, Ali Çelebi, Öcal Burakçın, İrfan Duru, Ayşe Demirel gibi 30'a yakın Öğretmen, Ürgüp'te Öğrencileriyle bir kez daha bir araya gelecek.

Programa tüm İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubu herkesin davetli olduğu vurgulanırken, Ürgüp İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek program, Allah'ın rahmetine kavuşan tüm Öğretmenler için Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak.

Program, tüm Ürgüp İmam Hatip Lisesi mezunlarının programı olduğu için yardım etmek isteyenlerin 24 Ağustos Cuma günü saat 10:00'dan itibaren Okulda olması gerekmektedir.