Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Ürgüp’te üretime başlayan ve haberimiz sonrası başta bölge geneli olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinden taleplerle karşılaşan ÜRGÜP-KAPADOKYA gazoz üreticisi Durmuş Ali Karataş, gazozun ardından Limonata ve Ramazan şerbeti üretimine de başladıklarını belirterek dolaylı olarak yaptıkları işte başarılı olmalarını sağlayan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a teşekkür etmek istediklerini belirtti. 

Gazozun, Limonatanın ve Ramazan şerbetinin ana ham maddesinin su olduğunu dile getiren Karataş, piyasada ürünlerimizin tutmasının etkenlerinden en önemli olanının belediyenin yenilediği su şebekesi ve depolar nedeniyle makinalara ulaşan suyun kalitesiyle alakalı olduğunu belirterek Başkan Fahri Yıldız’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da gençlerin böyle bir işe başladığını ilk duyduğunda çok mutlu olduğunu belirterek, gazozunuzu daha önce denemiş ve beğenmiştik diğer ürünleriniz de eminim aynı kalitededir, hele hele ÜRGÜP adını taşıması bizim için başka bir gurur kaynağıdır, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılarınızın devamını diliyorum diyerek, hem işlerine hem sosyal hayatlarına çok değer katacağına inandığını ifade ettiği Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in Gençlerle Başbaşa kitabını hediye etti.

Faruk Özzengin / Ürgüp Haberi