Ürgüp'te okullarında ziyaret ettiği çocuklara balon turu sözünü veren Kaymakam Alper Balcı’nın sürprizi, çocukları mutluluktan havalara uçurdu.
Geçtiğimiz günlerde Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde bulunan ilkokulu ziyaret eden Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, çocuklarla sohbeti sırasında en çok arzuladıkları dileklerini sordu. Bazı çocukların kendisine hiç balona binmediklerini ve balon turuna katılmayı çok istediklerini söylemesi üzerine derslerinde başarılı öğrencilere balon turu sözü veren Kaymakam Balcı, öğrencilere büyük bir sürpriz yaptı.
Okulda kendilerine söz verdiği öğrencileri Ürgüp ilçesine davet eden Kaymakam Balcı, güneşin doğuşu ile birlikte çocuklarla birlikte balona bindi. Yaklaşık 1 saat boyunca havada kalan balon sepetinden peribacalarını ve yaşadıkları Ürgüp ilçesini gökyüzünden görme fırsatı bulan öğrenciler, unutamayacakları bir gün yaşadı.
Kaymakam Balcı’ya sürprizinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, “Kaymakamımız bizi mutluluktan havalara uçurdu. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.
Kaymakam Balcı ise, çocukların balon turuna katılmalarına destek sağlayan Anatolian Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Uluer’e teşekkür etti.

Haber:Şerif Taşar