Ürgüp Belediyesi tarafından 370 Evler Mahallesinde, yapay gölet, su havuzları, sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanların yer alacağı Kayakapı ve Temenni manzaralı Kent Park yapılıyor.

Ürgüp Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 370 Evler Mahallesi Hüseyin Terzioğlu Caddesinde yaklaşık 23 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Kent Park projesi hızla ilerliyor.

İçerisinde yapay şelale, su havuzları,mescid, büfe, tuvalet, çay bahçesi, kamelyalar, barbekü ve oturma alanları gibi birçok birimi barındıracak olan Kent Park’ta kent halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak, sosyal ilişkilerini güçlendirecek fonksiyonlar da yer alacak.

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Kent Park’ın yapımıyla yöredeki park ve yeşil alan ihtiyacını karşılaması, kente estetik ve çağdaş standartlarda mekansal kalite sunması öngörülüyor. “ dedi.

 

Ürgüp Kent Parkın yapımı,  As Restorasyon San. Tic. Ltd. Şti ile yapılan sözleşme  kapsamında 441.304 TL bedelle  Ekim ayı sonuna bitirilecek.