Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Etkinlikleri ve Programı Düzenlendi. Programda Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR ve Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan KAYHAN etkinlik ile ilgili konuşma yaptılar. Programın devamında konu ile ilgili fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Programa Ürgüp Kaymakam Vekili Sayın Hasan KAYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Savaş ÖZDEMİR, Ürgüp İlçesinde görev yapan okul idarecileri, misafirler ve öğrenciler katıldı. Programın devamında Fotoğraf sergisinin açılışlı yapıldı. Davetliler fotoğrafları inceledi ve sergiyi çok beğendiklerini söylediler. Programın sonunda Kaymakam Vekili Sayın Hasan KAYHAN okul idaresine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 



i. Programda Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR ve Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan KAYHAN etkinlik ile ilgili konuşma yaptılar. Programın devamında konu ile ilgili fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Programa Ürgüp Kaymakam Vekili Sayın Hasan KAYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Savaş ÖZDEMİR, Ürgüp İlçesinde görev yapan okul idarecileri, misafirler ve öğrenciler katıldı. Programın devamında Fotoğraf sergisinin açılışlı yapıldı. Davetliler fotoğrafları inceledi ve sergiyi çok beğendiklerini söylediler. Programın sonunda Kaymakam Vekili Sayın Hasan KAYHAN okul idaresine ve emeği geçen herkese teşekkür iletti.