Ürgüp'ün daha etkin bir biçimde tanıtılabilmesi için 2010 yılında Ürgüp'ün önde gelen Turizmci ve İşadamları tarafından kurulan kısa adı URTAV olan Ürgüp tanıtma vakfı bugün yapılan genel kurul ile yeniden Vakıf Yönetim Kurulu Başkanlığına Fahri Yıldız'ı seçti. 
Ürgüp Belediyesinde yapılan Vakıf Genel Kurulunda Ürgüp tanıtma vakfı tarafından Ürgüp'ün tanıtımının daha etkin bir biçimde yapılmaya devamına karar verildi. Vakıf faaliyetlerinin  daha aktif olmasının kararlaştırıldığı toplantıda vakfın 2016 yılı bütçesi gelir gider cetveli ve bilançosu okunarak mevcut katılan üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
Genel kurulda Ayrıca Ürgüp ve çevresinin tarihi kültürel Turizm potansiyelini ortaya çıkartmak ekonomik değere dönüştürerek bölgede ekonomik refah arttırmayı amaçlayan Ürgüp Tanıtma Vakfı'nın iki yıl süreyle yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçildi yeniden Güven tazeleyerek yönetim kurulu başkanı olan Ürgüp belediye başkanı Fahri Yıldız kendisini yeniden vakıf yönetim kurulu başkanlığına Seçen Vakıf mütevelli heyetine yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine teşekkür etti