Ürgüp Belediyesinin bu yıl 8’incisini düzenlediği toplu sünnet töreni, demokrasi nöbetinin tutulduğu Ürgüp Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.
Ürgüp Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen toplu sünnet organizasyonunda bu yıl 65 çocuk, Ürgüp Devlet Hastanesi başta olmak üzere Nevşehir il merkezindeki iki özel hastanede sünnet ettirildi.


Ürgüp Belediyesi tarafından 8 yıldır sosyal belediyeciliğin gereği olarak yerine getirilen sünnet şöleninde bu yıl eğlenceye ara verilerek mevlid-i şerif, hatim ve kuran-ı kerim tilaveti okundu.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, aileleri ve çocukları tebrik ederek Belediye olarak bu zamana kadar 600'e yakın çocuğun sünnet merasimlerini gerçekleştirdiklerini, haklı olarak gururlu olduklarını ifade etti. Yıldız, "Özellikle tüm sünnet etkinliklerinde İstanbul'da iş adamı olan hemşehrimiz Abdulkadir Akdeniz ağabeyime telefon ediyorum, şu kadar elbiseye ihtiyacımız var diyorum, sağolsun hiç geri çevirmiyor 8 yıldır çorabından ayakkabısına kadar Abdulkadir ağabeyim ve oğlu Mustafa Akdeniz hemşehrilerimiz bu işin ucundan tutuyor. Sağolsunlar." dedi.


İşte Sünnet Şölenine katkıda bulananlar; TEŞEKKÜR
Ürgüp Belediyesi 8. Geleneksel Sünnet Etkinliğimizi tamamladık. Bu yıl 65 çocuğumuzun sünnet işlemi gerçekleştirildi.
Sünnet etkinliğimize bu yıl katkıda bulunan;
Sayın Abdulkadir Akdeniz'e,
Sayın Uluç Haşimoğlu, Versa Hastanesine,
Sayın Fatih Yakut, Kapadokya Hastanesine,
Sayın Ayhan Ceran, Ürgüp Devlet Hastanesine,
ve bu yıl çocuklarımızın kirvesi olan Sayın Bekir Paslanmaz, BE-PA Otomotiv'e teşekkür ederiz dedi.