Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Vali İlhami Aktaş ve Milletvekillerinin katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde düzenlenen Muhtarlar toplantısına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Ürgüp Kaymakam Vekili Hasan Kayhan, Nevşehir İl Jandarma komutanı Ramazan Akça, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Altunay, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,kurum müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında; Muhtarlar Toplantısında, Muhtarlarımızla Ürgüp İlçemizde bir aradayız. Mahallelerimizin, köylerimizin isteklerini, taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımız, milli iradenin temsilcilerindendir. Devlet ve millet arasındaki çözüm ortağıdır. Topyekün kalkınma adına çalışıyoruz. "Muhtarlarımızda, milli iradenin temel taşıdır." Her muhtarımız kendi mahallesinin, kendi köyünün lideridir. Devlet-millet el ele çalışacağz Bizim sevdamız Nevşehir 'dir, hedefimiz Güçlü Türkiye' dir. İlimizin her köşesine, köylerimize her türlü imkanı birlikte sağlıyoruz. Bizler her zaman sizlerle olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Birlik, beraberlik, azim ve kararlılık içerisinde ülkemiz için çalışacağız."  dedi.

Toplantı, muhtarların istek ve dileklerinin alınmasının ardından sona erdi.