Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, altyapısı yenilenen Ürgüp'ün ana giriş yollarının yapımı için uzun süredir en iyi şekilde hazırlandıkları yaklaşık maliyeti 7 Milyon 805 bin 743 Türk Lirası olan ihaleye 3 firmanın katılarak tekliflerini sunduğunu belirtti.

Başkan Yıldız, altyapının tamamlanmasına müteakip planladıkları ve Ürgüp Belediyesi’nin 2016 yılı çalışma planına ekledikleri, Ürgüp'ün giriş noktalarında bulunan ana yollarda ve kaldırımlarda kullanılmak üzere yaklaşık maliyeti 7 milyon 805 bin 743 lira olan 81.235 Metrekare BSK Sıcak Asfalt üretilmesi, taşınması, serilmesi ve sıkıştırılması ile 50.975 Metrekare Kaldırım düzenleme ihalesini yaptıklarını kaydetti.

Ürgüp Belediyesi Meclis Salonu’nda Fen İşleri Müdürlüğü İhale Komisyonu yönetiminde gerçekleştirilen ihaleye Ozan Madencilik, Nalbantoğlu Asfalt İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi ve Acerler İnşaat - Ayhan Eskioğlu Ortak girişimi firmaları katıldı.

İhaleyi izleyici olarak takip eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin. Komisyonumuz, firmaların belgelerini ve yeterliliklerini inceledi. Eğer eksiklik yoksa en az teklif veren Nalbantoğlu gibi görünüyor.” dedi.

İhaleye katılan firmaların teklifleri ise şöyle;

Ankara Ozan Madencilik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. : 7 milyon 428 bin 227 TL 062 Kr.
Nevşehir Acerler İnşaat - Ayhan Eskioğlu Ortak girişimi: 7 milyon 568 bin 635 TL 045 Kr.
Kayseri Nalbantoğlu İnşaat 7 milyon 361 bin 722 lira teklif verdi.