Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ile Kosgeb Nevşehir Merkez Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde ilçemizde açılan Kosgeb girişimcilik kursu sertifika töreni, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Aydın  Kosgeb Nevşehir Müdürü Necati Günaydın ve kursiyerlerin katılımı ile Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın açtığımız Kosgeb girişimcilik kursu sayesinde 30 kursiyer kursu tamamlayarak belgelerini almaya hak kazandıklarını girişimcilerin almış oldukları sertifikalar ile açacakları yeni işyerlerinde ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını, Bu kapsamda devletimizin 30.000 TL. Geri ödemesiz hibe ve 70.000 Tl. Kadar düşük faizli kredi imkânına kavuştuklarını belirtti.

Ahmet Aydın Taleplerin tekrar toplanmasının ardından yeni kurslar açacaklarını belirtti. Kursun açılmasında desteklerini esirgemeyen  Sayın Necati Günaydın ve Kosgeb Merkez Müdürlüğüne teşekkür ederek Kursiyerlere hayırlı olmasını diledi.
Kaynak.. Şerif TAŞAR