Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun AKYOL’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklaması;

 

Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kabul edilmiştir. Her yıl Ülkemiz’de de 3 Aralık’ta çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Ancak temennimiz sadece 3 Aralık’ta değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmamız, sevincini ve üzüntüsünü beraber paylaşmamızdır.

Engelli vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını, isteklerini dinlemek, toplumsal yaşama uyum sağlamalarında yardımcı olmak, hizmet ve çevre koşullarını ulaşabilir hale getirmek için hep birlikte el ele verip çalışmalıyız.

Temennimiz o ki Ülkemizin her yerinde Engelli vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştırılacak çalışmalar yapılsın, imkanlar ve olanaklar artsın, engelli vatandaşlarımızın da yaşamdan tat almalarını ve daha sıkı bağlanmaları sağlanılsın.

Ürgüp Ülkü Ocağı olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın, yanlarında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle bugün yapılacak etkinliklerin ve ziyaretlerin engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmasını ve engellerin ortada kalkmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımızın bu anlamlı gününü canı gönülden kutluyorum.

 

 

Oytun AKYOL

Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı