Kamu-Sen Temsilciliği’ne ziyaretlerinde bulunan Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun AKYOL ve yönetimi, Kamu-Sen İl Temsilcisi, Nevşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay ÇETİN ve Sendika temsilcileri ile bir araya geldiler.

Yapılan ziyarette bir çok önemli konu’ya değinildiğini belirten AKYOL ; Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde bir çok konu’yu ele alıyoruz ve karşılıklı istişare yapıyoruz, bu tarz ziyaretlerin her açıdan faydalı olduğuna inanıyoruz, hepimizin ortak sevdası  Vatan ve Millet’tir bu husus’ta yaptığımız istişarelerin ve karşılıklı önerilerin etkisi ve önemi büyüktür’’ dedi.

Gerçekleştirdikleri ziyaret’ten dolayı Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanlığına teşekkür eden Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay ÇETİN; Ürgüp Ülkü Ocağı’na gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim, her alan’da karşılıklı ziyaretlerin olması temennimizdir. Ürgüp Ülkü Ocağı Yönetimi bugün ziyaretleri ile bizleri çok onurlandırdı ve mutlu etti. Bundan sonra ki çalışmalarında kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum’’ dedi