Ürgüp Ülkü Ocağın'dan Pankartlı Tepki

 

Ürgüp Ülkü Ocağın'dan ''Demokratikleşme Paketine'' tepki. Ürgüp Ülkü Ocağı Başkanı Oytun AKYOL yaptığı basın açıklamasın'da;  ''Demokratikleşme'' adı altında ayrıştırma ve bölünme sürecindeyiz. Bölücü terör örgütünün dayatması olan bu paketin Türk Milleti için hiçbir olumlu yanı yoktur. Türk Yurdun'da Türküm demenin suç, ırkçılık ve bölücülük olarak görüldüğü bu ihanet sürecinde alınan ve uygulanan her karar açık olarak bölücü terör örgütüne hizmettir.

 

Bölücü terör'ün talepleri doğrultusunda Andımız'ın kaldırılması, ana dil'de eğitime zemin hazırlanması, yerleşim yerlerinin Türkçe dışında isimler alması ve daha birçok ihanet maddesi Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Ulusumuzun onurunu ve şerefini, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Milletimizin birliğini sağlamak için Şehit olan dedelerimiz, abilerimiz, kardeşlerimizin, Vatan'a ihanet eden teröristler ile isimlerinin yan yana getirilmesi ve aynı cümle içerisinde kullanılması bile Şehitlerimize hakaret ve saygısızlıktır.

 

 

Biz ne bu milletin yozlaştırılmasına, ne parçalanıp dağılmasına, ne de bütünlüğümüzün bozulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.

 

Ülkücü Hareket olarak dün olduğu gibi bugün'de yüksek ve gür bir sesle haykırıyoruz ''Varlığımız TÜRK Varlığına Armağan Olsun, Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene, dedi.

 

Basın açıklamasının ardından Ülkü Ocakları gençler Andımız'ın olduğu pankartı açtı ve hep bir ağızdan Andımızı okudu.