Ürgüp Belediyesi, geleneksel belediyeciliğin görev tanımı içinde yer alan; yol, su, temizlik hizmetlerini yerine getirirken, insanımızın sosyal ve kültürel yaşamını olumlu yönde etkileyecek projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor.

Ürgüp Belediyesi Kadın Meclisi tarafından başlatılan ve Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül kazandıran proje ile vatandaşın evinde ihtiyaç fazlası olan malzemeler Belediye vasıtasıyla ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ulaştırılıyor.

Soğuk kış günleri sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkça ziyaret ettiği merkeze yardımlarınızı yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırabilirsiniz. Ürgüp Ticaret Odası alt katında, Sosyal Güvenlik Kurumu binasında hizmetlerine devam eden Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi son yıllarda sıkça ziyaret eden Suriyeli Misafirlerin ve çocuklarının hayatlarını sürdürmelerinde önemli rol oynuyor.

Sizlerde eski yeni kışlık kıyafetlerinizi, battaniye ve temel gıda maddelerini Ürgüp Belediyesi Yardımlaşma Merkezi vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Merkezden yapılan açıklamada Yardımlaşma Merkezimize haber verilmesi halinde görevli bir personel ve bir araç belirtilen adrese giderek yardım malzemesini alabilmektedir. Bunun için Merkez görevlisi Songül Nesrin Gazel'e 0 544 334 62 48 No'lu telefonundan veya Ürgüp Belediyesi Garaj Amiri Ramazan Başdeli'ye 0 532 677 44 20 Nolu telefonundan ulaşarak soğuk kış günlerinde yardımlaşarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.